1

Téma: Studánky-ověření starých informací

Při svém putování zemí českou jsem narazil na mnoho studánek a pramenů.Navigaci mám teprv půl roku a o studánkových strankách vím týden.Bylo by možné uveřejnit částečné info o pramenech např.souřadnice bez fota a vyzvat k aktualizaci.ja se do vzdálenějších míst už asi nedostanu.Zdraví tomcurin.,   PS.dobré turistické mapy jsou na O2---www. mapy.1188.cz

2

Re: Studánky-ověření starých informací

Možná trochu nechápu slovní obrat - uveřejnit částečné informace o pramenech např. souřadnice bez fota. Pokud jde o seznam zdrojů, které lze nahrát do GPS navigace, nedávno jsme zprovoznili možnost stáhnout si data ve formátu, který lze nahrát do GPS přijímačů. Více info - http://www.estudanky.cz/forum/topic30-e … roju.html.

Výzva k aktualizaci je uvedena pod každým podrobným výpisem záznamu, kde je malý formulářík pomocé jehož lze odeslat jakoukoliv opravu či připomínku k danému záznamu.

Beruna - www.beruna.cz

3

Re: Studánky-ověření starých informací

potvrzuju .. funguje to perfketně .. jednou jsem při návratu z hřibů strávil skoro 2 hodiny hledáním jisté studánky, a o pár dní později sem na ni čistě náhodou narazil na druhé straně kopce .. formulář jsem použil a za chvilu bylo vše ok :-D